;

Contact

Heb je een vraag? Bel of mail ons gerust!
Spring naar hoofdinhoud

Over Rotterdam Festivals 

Rotterdam Festivals is ontwikkelaar/eigenaar van het Culturele Doelgroepenmodel©. Organisaties kunnen maandelijks digitaal ‘binnenlopen’ tijdens het digitale vragen(half)uurtje en vragen stellen over bijvoorbeeld onderzoek, het verzamelen van bezoekersdata of het Culturele Doelgroepenmodel. Daarnaast organiseren we veel kennissessies

 

Bij Rotterdam Festivals willen we dat écht iedereen — jong, oud, arm, rijk, Rotterdammer of niet-Rotterdammer, hoog- of laagopgeleid en of je nu binnen of buiten Nederland woont — kan genieten van de festivals en de kunst & cultuur van de stad. Hiervoor maakt Rotterdam Festivals onder meer jaarlijks een evenementenkalender, waarbij er voor iedereen iets te doen is, waar je wordt verrast en waardoor je voelt: ja, dít is Rotterdam. Daarnaast stimuleren we de cultuurparticipatie in Rotterdam én daarbuiten. Dit doen we onder meer door onderzoek te doen naar de wensen van ons publiek en helpen we culturele organisaties om hun publiek te bereiken. Daarbij zorgt ons merk Uitagenda Rotterdam ervoor dat zoveel mogelijk mensen weten wat er op cultureel gebied in de stad te beleven is. Rotterdam Festivals kent de stad: het publiek, de festivalorganisatoren en de culturele instellingen. Samen maken we Rotterdam mooier en sterker. Met elkaar. Voor iedereen! 

 

Contact Rotterdam Festivals

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via: onderzoek@rotterdamfestivals.nl of publieksbereik@rotterdamfestivals.nl

Ben je een culturele organisatie in Amsterdam, Den Haag, Utrecht / provincie Utrecht of Brabant? Dan kan je ook contact opnemen met een van onze regiopartners (zie hieronder). 

 

Postadres

Rotterdam Festivals
Postbus 21362
3001 AJ Rotterdam
Kamer van Koophandel: KVK 41133716

 

Bezoekadres

Groot Handelsgebouw
Stationsplein 45 (Unit Bm.041 / Mezzanine)
3013 AK Rotterdam
T 010 - 433 25 11
E info@rotterdamfestivals.nl

Ons kantoor zit direct naast Rotterdam Centraal en is goed bereikbaar met trein, metro en tram.


Contact andere regio's 

Heb je een vraag en bevind je je in een van de onderstaande regio's? 
Neem dan contact op met een van onze regiopartners:

 

Op het Culturele Doelgroepenmodel© rusten auteursrechten die aan Rotterdam Festivals toekomen. Zonder expliciete toestemming van Rotterdam Festivals is het niet toegestaan het model geheel of gedeeltelijk te verveelvoudigen en/of openbaar te maken c.q. te gebruiken. Ook is het niet toegestaan een bewerking van het model te maken en te openbaren die niet als een zelfstandige creatie kan worden beschouwd.