;

Contact

Heb je een vraag? Bel of mail ons gerust!
Spring naar hoofdinhoud

Over Rotterdam Festivals 

 

Rotterdam Festivals is de ontwikkelaar van het Culturele Doelgroepenmodel©. De culturele sector en de Gemeente Rotterdam hebben de handen ineengeslagen met het gezamenlijke doel: zoveel mogelijk Rotterdammers bereiken met kunst en cultuur. Door deze samenwerking kunnen organisaties in hun kracht staan: een sterk merk en een band opbouwen met hun publiek. Voor deze samenwerking waren publieksinzichten nodig en hierom heeft Rotterdam Festivals het Culturele Doelgroepenmodel ontwikkeld. Organisaties kunnen maandelijks digitaal ‘binnenlopen’ tijdens het digitale vragen(half)uurtje en vragen stellen over bijvoorbeeld onderzoek, het verzamelen van bezoekersdata of het Culturele Doelgroepenmodel.

 

Bij Rotterdam Festivals willen we dat écht iedereen — jong, oud, arm, rijk, Rotterdammer of niet-Rotterdammer, hoog- of laagopgeleid en of je nu binnen of buiten Nederland woont — kan genieten van de festivals en de kunst & cultuur van de stad. Hiervoor maakt Rotterdam Festivals onder meer jaarlijks een evenementenkalender, waarbij er voor iedereen iets te doen is, waar je wordt verrast en waardoor je voelt: ja, dít is Rotterdam.  

 

Daarnaast stimuleren we de cultuurparticipatie in Rotterdam én daarbuiten. Dit doen we onder meer door onderzoek te doen naar de wensen van ons publiek en helpen we culturele organisaties om hun publiek te bereiken. Daarbij zorgt ons merk Uitagenda Rotterdam ervoor dat zoveel mogelijk mensen weten wat er op cultureel gebied in de stad te beleven is. Rotterdam Festivals kent de stad: het publiek, de festivalorganisatoren en de culturele instellingen. Samen maken we Rotterdam mooier en sterker. Met elkaar. Voor iedereen! 

 

Contact  

 

Meer weten? Neem contact met ons op!

Mariska van Elsen
Manager Cultuurparticipatie / Onderzoek & Expertise 06 18 66 59 64

Meer weten? Neem contact met ons op!

Eric Elphick
Senior Medewerker Onderzoek 06 18 66 59 86

Meer weten? Neem contact met ons op!

Eva Lemstra
Medewerker Onderzoek 06 18 66 59 62
Postadres

Rotterdam Festivals
Postbus 21362
3001 AJ Rotterdam
Kamer van Koophandel: KVK 41133716

 

Bezoekadres

Groot Handelsgebouw
Stationsplein 45 (Unit Bm.041 / Mezzanine)
3013 AK Rotterdam
T 010 - 433 25 11
E info@rotterdamfestivals.nl

Ons kantoor zit direct naast Rotterdam Centraal en is goed bereikbaar met trein, metro en tram.